Politica de utilizare a site-ului

General

Utilizarea site-ului casacualbine.ro presupune acceptarea urmatorilor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, versiunea actualizata a Termenilor si Conditiilor poate fi citita oricand pe site-ul nostru.

Toate informatiile de pe site-ul casacualbine.ro sunt publicate cu scop informativ si nu inlocuiesc sfaturile sau prescriptiile medicului dvs. sau a oricarui personal medical calificat. De asemnea, nu folositi aceste informatii pentru a diagnostica sau trata oricare problema de sanatate sau boala, sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat.

DREPTURI DE AUTOR

Intregul continut al site-ului casacualbine.ro (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica, scripturi, programe si alte date) este proprietatea casacualbine.ro si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul casacualbine.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

LIMITARI ALE RESPONSABILITATII

casacualbine.ro nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in alte modalitati decat cele recomandate a produselor achizitionate prin intermediul acestui site.

casacualbine.ro garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor casacualbine.ro, fara acordul scris al acesteia.
Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.
Utilizatorii care vor folosi o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare. Administratorul acestui site are dreptul de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site casacualbine.ro nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari.

In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera casacualbine.ro dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui si de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, catre casacualbine.ro, dreptul de licenta si dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane terte.

CONDITII PENTRU RETURNAREA PRODUSELOR

Conform Ordonantei nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta „Consumatorul are dreptul sa notifice in scris producatorului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului„. Notificarea se va data, semna si trimite de catre Dumneavoastra prin posta/curier la adresa: Sat Scurtesti, Comuna Stefesti, nr. 75, Prahova. In situatia mentionata mai sus, Dumneavoastra veti returna, in termenul prevazut mai sus, produsul cumparat (borcan/borcane de miere sau produse apicole) in starea lui initiala, fara sa fie desfacut in prealabil. Cheltuielile de expeditie vor fi suportate de Dumneavoastra. Produsele trebuie returnate in starea lor initiala. Prin deschiderea capacului unui borcan cu miere sau produse apicole, inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare si ca produsele sunt cele comandate si corespund cerintelor dumneavoastra. casacualbine.ro se obliga sa restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate, in termen de maxim 30 de zile de la data denuntarii de catre Dvs a contractului.
Orice conflict aparut intre casacualbine.ro si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. In momentul cumpararii si lansarii comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

MODALITATI DE PLATA SI LIVRARE

Plata produselor comandate conform acestui Contract cu Clientii se va efectua la livrarea produselor.

casaculabine.ro isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Livrarea va fi efectuata numai dupa receptionarea banilor.

Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar livrarea nu va fi realizata.

Comanda pe site este metoda recomandata pentru a comanda produse, pentru ca produsele sunt identificate clar si orice erori sunt evitate.

Modalitatea de lansare a unei comenzi este simpla (nu este obligatoriu sa va creati cont de utilizator) si consta in prima faza in adaugarea de produse in Cosul de Cumparaturi. La finalizarea comenzii trebuie sa completati un Formular de Comanda cu datele de identificare si adresa de expeditie.

Preţul produselor afişat pe site este în lei şi nu include taxa de transport si ramburs, pe care cumpărătorul trebuie să o suporte. Eventualele modificări de preţ, reduceri sau promoţii vor fi menţionate în mod explicit pe site.

Modalitatea de plată cea mai utilizata este prin ramburs: plata se face în numerar la livrare, în momentul primirii coletului.

Termenul de livrare este 1-3 zile de la receptionarea comenzii.

În conditii speciale  casacualbine.ro isi asumă dreptul de a mări timpul de livrare.

Livrarea se face:in Bucuresti – personal de casacualbine.ro; in alte localitati – prin firma de curierat rapid cu livrare la adresa solicita de client.

Taxele de transport si ramburs precum si termenele de livrare sunt:

– In Bucuresti – gratuit in 1-3 zile de la receptionarea comenzii ;

– In tara – prin curier rapid – 25 lei cu livrare in maxim 48 ore de la ridicarea coletului de catre curier.

Taxa de transport si ramburs va fi platita impreuna cu contravaloarea coletului in momentul livrarii. Valoarea expeditiei este mentionata pe formularul de comanda si este inclusa in valoarea totala a comenzii.

Taxa de transport si ramburs este fixa, indiferent de volumul si greutatea coletului.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata sau nu ridica la timp coletul ,daca comanda va fi anulata si produsele returnate la furnizor, clientul va suporta si costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

PROMOTII, OFERTE SPECIALE,CONCURSURI

casacualbine.ro stabileşte propriile regulamente ale promoţiilor şi a concursurilor pe care le organizează, in conformitate cu  legislaţia în vigoare. Aceste regulamente vor fi  aduse la cunoştinta eventualilor participanţi prin intermediul site-ului, prin retelele de socializare sau orice mijloace se considera necesare de catre organizator.

Vor beneficia de promotii doar acele comenzi care respectă întocmai regulile afişate pe site. Promoţiile şi preţurile promoţionale se aplică numai comenzilor care sunt înregistrate pe site în intervalul de timp în care promoţia este validă şi în limita stocului disponibil.
casacualbine.ro nu garantează disponibilitatea pe stoc a tuturor produselor pentru promoţie si o poate întrerupe sau anula în orice moment fără nici o notificare prealabilă.

LITIGII SI DISPOZITII FINALE

Orice problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe www.casacualbine.ro  sau de informatiile prezentate pe acest site se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii inscris a problemelor, de catre utilizator.
In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata, partile alegand competenta instantelor de pe raza municipiului Bucuresti.
Acest contract intra in vigoare pentru clientii magazinului din momentul trimiterii comenzii (pe site sau direct pe email-ul contact@casacualbine.ro) iar pentru utilizatorii siteului din momentul accesarii continutului acestuia.

DIVERSE

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Nu gasesti raspunsul,

Intreaba-ne aici!