Raspunsuri

De unde provin produsele de pe site?

Produsele “CASA CU ALBINE” provin exclusiv din stupina proprie aflata in Dealurile Subcarpatice, judetul Prahova, comuna Stefesti.- as vrea sa adauga fraza asta si la descriere la mierarie!

In cat timp se livreaza produsele de la momentul preluarii comenzii?

Termenul mediu de livrare in Bucuresti este de 1-3 zile, iar in localitatile din afara Bucurestiului se vor face in 2-3 zile lucratoare de la preluare comenzii.

Care sunt conditiile ideale pentru depozitarea mierii?

Pentru pastrarea proprietatilor mierii, aceasta trebuie depozitata intr-un loc ferit de surse de lumina, la o temperatura de 20 – 25 grade, cu capacul bine inchis.

Este naturala mierea care s-a cristalizat?

Chiar daca s-a impamantenit foarte mult ideea conform careia mierea naturala, nu se zahariseste, de fapt  procedeul de cristalizare apare doar in cazul mierii naturale. Cristalizarea denota faptul ca mierea nu are ingrediente adaugate, cum ar fi zaharul sau conservantii.

Miere cristalizata mai este sau nu buna?

Mierea cristalizata nu isi schimba calitatile, find foarte buna pentru consum in continuare. Dupa ce s-a cristalizat, cea mai sigura metoda ca mierea sa revina la starea initiala, este sa inchideti bine borcanul si sa il puneti in apa calda (dar nu mai calda de 40 oC).

Exista o data de expirarea a mierii?

Cunoscuta inca din vechime pentru proprietatile ei curative, miere este singurul aliment din lume care are termen de valabilitate nelimitat. In piramidele egiptene au fost descoperite recipiente cu miere, cu o vechime de peste 3000 de ani, buna pentru consum. Legislatia Europena impune insa producatorilor sa afiseze un termen de valabilitate de 3 ani.

Care este temperatura maxima la care poate fi expusa mierea?

Nu adaugati mierea de albine in lichide ce depasesc temparutara de 40-50 °C deoarece aceasta isi va pierde o parte din proprietati!

Pentru a pastra nealterate proprietatile mierii, va recomandam sa nu folositi miere in lichide a caror temperatura depaseste 40-50 oC.

Copii si diabeticii au voie sa foloseasca miere?

Copiilor sub 1 ani  si persoanele care sufera de diabet nu pot consuma miere de albine de salcam!

Persoanele care sufera de diabet pot consuma miere DOAR cu acordul medicului!

Vreau sa aflu mai multe!

Pentru orice alte informatii, va stam la dispozitie la numerele de telefon si formularul de la pagina de contact.

Multumim!

Nu gasesti raspunsul,

Intreaba-ne aici!