POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Folosirea acestui site implica acceptarea politicii de confidentialitate de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acesteia.

Prin inregistrarea ca utilizator al www.casacualbine.ro va vom solicita o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de e-mail, numarul de telefon, dar si alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea dvs. ca utilizator al serviciului www.casacualbine.ro si prelucrarea comenzilor. De asemenea, pentru a va abona la newsletterul sau alertele www.casacualbine.ro va trebui sa ne comunicati o adresa de email valida, precum si alte date legate de dvs. Aceste date personale vor fi folosite exclusiv de societatea care opereaza www.casacualbine.ro, in scopurile pentru care au fost colectate si pentru care v-ati exprimat acordul.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice. casaculabine.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.
Prin furnizarea adresei de email pe site-ul casacualbine.ro va dati consimtamantul in mod expres si neechivoc ca datele dvs cu caracter personal (adresa de email) sa intre in baza de date a casacualbine.ro si sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre aceasta. Toti cei care au furnizat adresa de email in acceptiunea Legii nr. 677/2001 au calitatea de persoana vizata. Scopul colectarii datelor dvs de catre casacualbine.ro este transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing de pe site-urile administrate de casacualbine.ro, efectuarea de statistici interne, fara alte obligatii din partea casacualbine.ro.

casaculabine.ro colecteaza date de la clientii sai in urmatoarele scopuri:

  • Indeplinirea obiectului de activitate al societăţii, respectiv Comert online cu produse. Furnizarea acestor date, necesare în vederea asigurării acurateţii informaţiilor şi conţinutului documentelor întocmite în exercitarea activităţii societăţii noastre, constituie o obligaţie a clientului.
  • Informarea utilizatorilor privind situatia contului lor pe site-ul www.casacualbine.ro;
  • Informarea utilizatorilor privind statusul(situatia) comenzilor efectuate;
  • Activitati  comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate – oferte promotii, mesaje publicitare, media, trimiterea de newslettere, cupoane cadou, felicitari sau alte mesaje speciale.
  • Activitati legate de comertul on-line si a expedierii produselor achizitionate on-line, activitati administrative (facturare produse achizitionate, trimiterea produselor prin firmele de curierat, etc).

Datele dumneavoastra cu caracter personal pot fi comunicate urmatorilor destinatari: Curierat rapid – pentru livrarea comenzilor.

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.
casacualbine.ro va prelucra datele cu caracter personal pe perioada existentei contului persoanei vizate, iar ulterior stergerii contului persoanei vizate, cascualbine.ro va sterge toate datele aferente contului. Datele dvs. sunt destinate utilizarii de catre casacualbine.ro. si nu vor fi dezvaluite sau transmise tertilor. casacualbine.ro garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularul de inscriere.

Numar notificare ANSPDCP: 36223.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art 12); dreptul de acces la date (art 13); dreptul de interventie asupra datelor (art 14); dreptul la opozitie (art 15); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art 17); dreptul de a va adresa justitiei (art 18).Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata, semnata si trimisa la adresa Sat Scurtesti, Comuna Stefesti, nr.75, Prahova. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Nu gasesti raspunsul,

Intreaba-ne aici!